EDBF

Datum: 27/09/2013 Tijdstip: 14:30 Locatie: Bad Nieuweschans

Kracht van regionale netwerken

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de 33ste netwerkbijeenkomst van het Eems Dollard Business Forum (EDBF). Het thema op vrijdag, 27 september 2013 is "Kracht van regionale netwerken".

Deze bijeenkomst vindt plaats in De Oude Remise, Oudezijl 1, 9693 PA  Bad-Nieuweschans. Gastheer is de gemeente Oldambt.


Als bedrijf of organisatie ligt het niet direct voor de hand aansluiting te zoeken bij een  netwerk over de grens. Toch kan het, naast uw Nederlandse ingangen, een interessante toevoeging zijn aan uw bestaande netwerken. Wellicht zijn  er ook minder bekende netwerken waarbij u zich afvraagt:  hoe kom ik binnen, hoe werkt het en wat heb ik er aan? Het Meyer-Neptun portaal is zo'n "verborgen" regionaal netwerk waar u mogelijk nieuwe inspiratie en/of nieuwe contacten kunt opdoen die u mogelijk dicht(er) bij uw afnemer brengt. Daarnaast zijn we benieuwd naar de praktijkervaring met regionale netwerken.

Met deze bijeenkomst  willen wij ondernemers in de regio stimuleren met elkaar in contact te komen om zo mogelijkheden te bieden nieuwe doelgroepen aan te boren en waardevolle contacten op te doen.


Deze bijeenkomst is niet bedoeld om u als toeleverancier aan te melden bij de Meyer werf.

 

Programma:

14.30 uur          Ontvangst

 

15.00 uur          Opening door Klaas van Leeuwen, wethouder Economische Zaken van de gemeente Oldambt

 

15.10 uur          Presentatie regionaal netwerk Meyer-Neptun Portaal

                        door Beate Schmitz, Meyer Werft

 

15.30 uur          De ervaring spreekt...

                         door Heico Timmers, LMC Logistiek Advies & Projectmanagement

 

15.50 uur          Interactieve vragenronde        

                        met  Beate Schmitz
                        Heico Timmers


Aansluitend netwerkborrel

 

18.00 uur          Einde bijeenkomst

 

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Wij bieden u de gelegenheid om uw brochures op de informatietafels neer te leggen. Als u tijdens de netwerkborrel in contact gebracht wilt worden met ondernemers uit een bepaalde branche, vermeld dat dan graag in de aanmelding.

 

Documenten

Agenda


Er staan geen evenementen gepland